Sokker til stoleben

Stole sokker, Jeg hækler stole sokker i akryl garn. Fordelen ved stole sokker er: stolene ridser ikke gulvet, de mindsker larm. Wukies i den lille størrelse passer til Arne Jacobsen Syver stol, Lilje-stole, Carl Hansen og Eames stole samt alle andre skal- eller stabelstole med runde .

Som så mange andre har jeg også Eames stole i køkkendet. Derefter forsøgte jeg at hækle sokker til stolebenene af bomuldsgarn, Disseblev . Gulvet bliver ikke ridset, hvis du giver dine stole sokker på. Grundopskriften er at hækle en cirkle indtil den dækker stole-“foden”.

Dernæst bibeholdes antallet af masker, og der hækles indtil den ønskede . STOLEFØDDER MØBELGLIDERE PROP ÄNDPLUGG PROP TIL STOLEBEN. Jeg har valgt at give den sokker på så den får et lille twist men som også. Træk sokker over bord- eller stoleben, og problemet er løst. Tricket virker også fint, hvis du mangler at få købt filtpuder til at sætte under nye . Jeg hæklede nemlig sokker – til en stol vel og mærke 🙂 Opskriften er fra Lutter idyl, og er utroligt enkel. WUKIES fås i størrelser og farver og passer til alle stoleben, både kvadratiske og runde.

De er fremstillet i kvalitetsfleece, og har en lang. Dog endte jeg med et lidt andet mønster, fordi mine stoleben har en anden form, men idéen har jeg fra.

Jeg var i hvert tilfælde meget glad da jeg fandt . Trænger du til at give dit hjem et lille løft? Prøv disse smarte og fleksible stole sokker i bomul som ikke alene er flotte at se på, men . Her går jeg og sætter filtdutter under samtlige bord- og stoleben, men det er fordi jeg ikke. Har selv hæklet sokker til lænestolene sidste år.

Hæklede stolesokker i alle farver og til alle slags stole. De passer rigtig godt til stole af klassisk, dansk design af f. Har længe godt kunne tænke mig strikkede strømper til mine stole, men kan jo desværre ikke strikke og min kære mor, som kan strikke, kan . De er fremstillet i kvalitetsfleece, og har en lang . Der er kun én mulig årsag til, at du kan holde u at have varme sokker på en hel nat. Det må være, at du generelt bare er en kold person, ikke?