Slipmiddel til beton

Jeg har tidligere skrevet, at jeg ville lave indlæg omkring beton støbning, og flere. Endvidere hvad bruger man af slip-middel ? Behandling af beton bordplade med billede – Lav-det.

Fremstilling af balustere – Lav-det-selv. BORDPLADER I BETON – det er lettere, end du tror. For at sikre slip mellem beton og form ved afformning skal der påføres en formolie eller andet slipmiddel.

Af hensyn til såvel betonen som arbejdsmiljøet bør man . Jeg brugte cirka kg beton til at lave mine fire hylder. Sika Separol MB-5anvendes som slipolie på betonelement fabrikker og er specielt velegnet til huldæk støbning, glat og . Foto: LARS BERTELSEN Formen er nu færdig og klar til at blive lagt i en støbekasse og fyldes med beton. Jeg vil lave lave en køkkenbordplade af beton. Normal anvender man et slip-middel for, at få betonen til at slippe støbeformen, men hvis du .