Rustfri ståltråd 2 mm

Se her det gode udvalg af vores rette fjedertråd med rustfri tråd – velegnet til prototyper, fjedre mm. Vælg de varianter du skal bruge herunder. Vindseltråd grønlakeret mm x m – stk.

Mig Tråd – 3Lsi (430) Spole a kg. Tig Tråd – 3Lsi (430) a kg – Ø 2. Velegnet til brug, hvor stor smidighed er påkrævet. Hos Harald Nyborg finder du et kæmpe udvalg af jerntråd og bindetråd i den bedste kvalitet.

Men vil du tænke dig – Vi har byggemarkeder i byen, og ikke een. Kan nogen fortælle mig, hvor man kan købe mm rustfri ståltråd? Hjem Trå mesh og vægerRustfri Stålwire. Galvaniseret stålwire med Ømm og trådantal 6xstk.

Overflade behandling, Tykkelse mm, Antal tråde, Min. Ubehandlet, 7×1 23 10 2406022 1. Ved nogen hvor man kan købe pianotråd ( mm) i større længder end. Nu er jeg så igen på jagt efter en tråd på mm, men jeg modtager meget.