Grus i knæet

Jeg har i et års tid døjet med knaseri i knæet. Mænd og kvinder får slidgigt lige ofte, men mens kvinder særligt får det i knæ og fingre, rammer det. Det kan også lyde som om, der er grus i maskineriet.

Det lyder faretruende, hvis knæet knager og knitrer, når man bøjer det. Ja, ligefrem så uhyggeligt, at man måske undgår visse bevægelser. Message: I sidste uge havde jeg en dag, hvor jeg gik og stod utroligt meget – stort set hele dagen, . Mine knæ har knirket og sernere lydt som om der var grus i også.

Får man konstanteret hvad det kan være er det lettere . Information om smerter i knæet – årsager og tilgængelige behandlingsmuligheder for knæsmerter forårsaget af osteoarthritis. Når vores knæ generet os , vi selvfølgelig gik til læger og måske havde en rækkevidde eller to. Det føles som om du har sand eller grus i dit knæ.

Men det er rigtigt dårligt for din rygsøjle, dine knæ og dine hofter, fordi . Min knæ begyndte at gå over et hak hver gang jeg tog et skridt.