Bore hul i glas

Jeg har en glasplade, jeg skal bore et hul i. Kan jeg selv gøre det, og hvordan gør jeg i så fald? Er der nogen der kan fortælle mig hvordan ban skal bore et hul i en glasplade ?

Borre huller i glasmosaik – Lav-det-selv. Glasset er omkring mm tykt, og hullet skal være omkring mm i. Jeg tror det er svært at bore et hul med et ‘almindeligt’ glasbor, især når . Risikoen for at glasset flækker kan du minimere ved at anbringe en slags vold af lim eller spartelmasse omkring det ste hvor hullet skal bores.

Teknik + Gør-det-selv – Guppyklubben Forum. Det er ikke svært at bore huller i glasflasker til tråd en lampe el- ledning igennem. En Boremaskinen er det bedste værktøj til . Jeg har dog ingen erfaring med at bore i buet glas, som på en flaske, det kan. En af mine venner fik engang lavet et hul i en øl flaske med en . Jeg har shoppet mig et 28mm diamantbor for et par uger siden, og skal her efter weekenden igang med at bore ed det!

Er der nogen der har prøvet at bore huller i glas og ved hvilke værktøjer jeg skal bruge? Der er et link et sted på siden hvor der er billeder af boring i glas er der en der. Jeg borer selv huller og gør det også for andre i lokalområdet.

Dremel-glasboret 6er velegnet til boring af huller i glas. Ved hjælp af den medfølgende kølevæske kan du bore perfekte mm huller. Er der nogle af jer der har prøvet at bore huller i et færdigsamlet terrarium selv?

Hvis der er, vil jeg gerne høre hvordan I har båret jer ad. Firkantede huller kender jeg ikke noget til, men det er let at bore runde huller,. Elektrisk; Glas; Særlig boremaskine; Markør; Vand; Nøjagtighed. Jeg ville også slibe hul istedet for at bore.

Og så er det altid godt med petrolium, når man arbejder i glas ! Dremel-glasboret 6er velegnet til boring af huller i glas. Bor, som nemt borer hul i fliser, glas og keramiske materialer uden problemer. Indeholder størrelserne og mm.

Glasbor og flisebor anvendes til boring i glatte og sprøde materialer. Arbejder hurtigere end elektroplateret glas-diamantbor og levetiden er 3-gange så lang.