Bagklap åbner af sig selv

Jeg har et problem med min bagklap åbner. Og det er ikke at den ikke virker, tværtimod. Den åbner af sig selv lige så snart jeg tænder motoren .

Jeg har et problem med min bagklap åbner Og det er ikke at den ikke virker, tværtimod. Som overskriften siger er min bagklap begyndt at åbne af sig selv. Jeg har foreløbigt kunne fremprovokere fejlen når jeg starter bilen og når jeg . Derved står bagagerummet altid åben under kørsel.

Når jeg låser bilen op, så åbner bagklappen også og den prøver at. Så vil den gerne lukke og låse, men ellers prøver den at åbne sig selv. Dette er dog meget svært at sige uden at stå med bilen selv, og er derfor ikke.

Jeg havde samme problem, den kunne åbne midt under kørsel. Nogen andre der har oplevet at deres bagklap bare åbner helt random? Jeg er dog i tvivl om den siger noget, når den åbner af sig selv.

Golf bagklap låser af sig selvindlæg12. Pludselig begyndte min bagrude at åbne af sig selv, gerne når jeg. Det viser sig åbenbart at ledningerne der går igennem bagklappen, ofte .