Uigennemsigtig film til vinduer

Undgå kig og blænding uden gardiner – og stadig med masser af lys. Uigennemsigtig film, der kan hindre generende indkig. Størrelse: Bredde: cm, Længde: 2cm.

Uigennemsigtig film til at hindre generende indkig … Jeg er interesseret i at bestille UV-film til mine vinduer. Jeg er privatkunde, og vil gerne montere dem selv. Hvilke selvklæbende belægninger findes på markedet?

Uigennemsigtig film til at hindre generende indkig.

Det er rart at have lidt privatliv helt for sig selv. Det er de færreste der gerne vil have at folk kan kigge ind på . Jeg bor i en stuelejlighe og jeg er ved at være godt træt af at folk ude fra gaden kan kigge lige ind i min stue. Udvendig solfilm er ofte den bedste løsning, hvis man har lavenergi vinduer, . Vi har et bredt udvalg af folier i forskellige disign og mønstre, der slører dine vinduer, så du undgår nysgerrige indkig. Nogle dækker hele ruden ed plast folie og .