Udskiftning af vindskeder

En defekt vindskede kan ødelægge husets tagkonstruktion og give råd. Men brædderne sidder ekstremt udsat for vind og vand derfor skal de før eller siden udskiftes. Husets vindskeder er tagets bolværk mod . Er dækbrættet ikke vedligeholdt med maling, vil det med tiden rådne. Følg denne trin-for-trin guide i videoen her. Hej Jeg skal til at skifte vindskeder på mit hus, og til det vil jeg gerne bruge træ i fulde længder (ca.

8m). Udskiftning af Stern og vindskede med Hardiplank.

Jeg vil gerne bede om et tilbud på udskiftning af vindskedebrædder i gavlen af et halvt dobbelthus i 1½ plan. Jeg skal have skiftet vindskeder på et gammel hus med tagpap, taget har høj hældning. Udover det skal der laves ventilation på loftet samt . Vi er ejerlejligheder bygget som rækkehuse. Vi skal nu have udskiftet vindskeder på gavle, og er blevet uenige om det er ejerforeningen eller beboerne i .