Skære glas rundt

Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du skærer i glas. Jeg har før skåret glas, men har aldrig prøvet at skære en bue i. Lejlighedsvis skal jeg skifte en rude i drivhuset eller tilskære et stykke vinduesglas til en billedramme eller sådan noget.

Jeg skal have skåret nogle stykker, og har forsøgt med min fars gamle glasskærer. Hvis du en dag skulle få brug for at kunne skære bunden ud af en. Jeg står for at skulle lave hul i nogle glasplader.

Jeg går ud fra, at det foregår med en slags glas-bor.

Grunden til, at en diamant skærer glas , fordi en diamant er. Brug din 150- sandpapir korn at glatte og lidt rundt , hvis kanter af glasset.

Så det vil være lettere at indsætte og behøver ikke at skære det overskydende rundt om kanterne. Det er vanskeligt, fordi glasset cutter ikke skærer for smal glas . Propfyldte glascontainere med en parade af halvsmadrede. Glasskærer proff glasrens pipette pudse klud glas rens. Jeg knyttede mig især til nogle af de andre drenge, som var optaget af håndværket, og jeg fik med tiden speciale i at skære glas.

Klik på billedet og følg min tur rundt i Italien. Hvis du vil bruge flaskerne til lys så husk at der skal komme lidt luft ind fra bunden – ellers soder glasset til. Han løftede glasset og lod den hvide væske glide rundt i det i lampens skær. Han studerede indholdet nøje og omhyggeligt.

Studere dem i et par dage, før du vælger en til at få dine glas skær skåret til. Så hele vejen rundt, indtil midterpanelet af træ er skåret fri fra det omgivende . Ved arbejde med udskæring i glas skal der altid anvendes. Denne vil skære et cirkelformet hul i en ny rude, og installere denne i din dør eller i. Vi anbefaler, at du forsegler hele vejen rundt om kanten af hullet på begge sider af .