Nye glas i gamle briller

I løbet af weekenden skal jeg i hvert fald et smut til Odense for at se om ikke de vil sætte glas i mine nye briller, samt et par gamle vintage briller . Generelt kan vi sætte nye glas i alle stel købt hos andre optikkere. Jeg har et par super flotte Dior briller liggende, med glas, men dog ikke.

Jeg fik sat nye glas i mine gamle briller hos Louis Nielsen, og stellet . Generelt anbefaler man ikke at sætte nye glas i briller. Jeg havde et par stel fra nogle gamle briller (købt for 4-år siden). Alle Louis Nielsens briller leveres med gratis enkeltstyrkeglas, etui og pudseklud.

Du kan tilkøbe linsebehandling og egenskaber, der beskytter eller forbedrer . Her kan du beregne, hvor meget dine briller kommer til at koste, baseret på dit valg af stel, glas og tillæg. Find ud af hvor billigt du kan gøre det her. Jenny Aase Jakobsen har brug for flerstyrkeglas på grund af det, som. LÆS OGSÅDobbelt op på prisen på nye briller i Danmark. Hop til Kan I slibe nye glas ind i mit gamle stel?

Derfor må vi desværre afstå fra at slibe glas ind i eget stel. Vælg den type af brillestel som du vil bytte glas fra. Det er dog ikke altid nødvendigt at købe et helt nyt par briller.

Vælg dit favoritstel og indtast dets pris. Vælg derefter hvilken type glas, du ønsker i dine nye briller . Skal du vælge enkeltstyrke eller flerstyrke glas? Med enkeltstyrke glas får du samme styrke i hele glasset – og glas af denne type kan du både vælge til briller, . Ved behov for stor styrke er ekstra tynde glas med i prisen. Jeg har en recept på briller, som er år gammel. Kan jeg bruge den ved bestilling af nye briller?

Da jeg købte nye briller sidste år, kom jeg af med lidt over 50for. Hos Louis Nielsen fik jeg sat nye glas i et par yndlings brillestel for 449 . Altså min far fik for ikke ret lang tid siden sat sine gamle glas i et nyt stel, som. Sidst jeg fik nye briller (glas + et ikke-dyrt stel) kostede det ca.

Her er min oplevelse af køb og reparation af briller jeg købte ved Nyt Syn. Den øvelse fik hende til at spærre øjnene op for en helt ny måde at handle briller på. Sygeforsikringen Danmark dækker glas købt på nettet på samme vis,. Overvejer du at skifte det gode, gamle stereoanlæg u kan du . Du skal måske vænne dig til dine nye briller for at få mest muligt ud af dem. Er der nogle der har erfaring med at købe nye glas til gamle stel?

Jeg overvejer kun at skifte glas, i mine nuværende briller. Donér dine gamle briller i din nærmeste Louis Nielsen-butik. Visse briller med specialglas får nye glas i standardstyrker, inden de bliver sendt af sted.