Jeg har et tæppe i tusind farver

I den selvbiografisk funderede roman med den skønne titel Jeg har et tæppe i tusind farver fortæller Ragde om sin mor, hvis barndom hun . Bog: Jeg har et tæppe i tusind farver af Anne B.

Ragde tvivler i romanen ‘Jeg har et tæppe i tusind farver’. Bogens ISBN er 978876383867 køb den her. Ragde tegner et farverigt portræt af en stærk og kompromisløs alenemor, der tager job som maskinfører på en plasticposefabrik, .

Jeg har set et … et tæppe for mig, et tæppe i alle slags farver, Anne, i tusind farver, de gnistrer og lyser, og tæppet er blødt og let, og jeg trækker det over mig, . Jeg har et tæppe i tusind farver, den norske succesforfatter Anne B. Ragdes nyeste roman, står ikke særlig stærkt som litterært værk. Anne B Ragde fortæller sin bog JEG HAR ET TÆPPE I TUSIND FARVER Rosinante. Varmt og hudløst portræt af Birte, forfatterens danske mor, som arbejdede på fabrik i Trondheim og var kompromisløs eneforsørger for sine to døtre. Jeg har et tæppe i tusind farver er en kærlig og sjov skildring af forfatterens egen mor: En stærk og klog kvinde, der tog livets udfordringer op og fik det bedste ud .

Romanen ”Jeg har et tæppe i tusind farver”, der udkom her i landet den 22. Louis Holland kommer til Boston med sin familie, som har sine indbyggede skævheder. Jeg har et tæppe i tusind faver Af Anne B. Jeg Har Et Tæppe I Tusind Farver bog: Norske Anne B. Ragdes hyldest til sin danske mor, Birte, som døde i 20– et farverigt portræt af en . Jeg har et tæppe i tusinde farver er beretningen om Birte, der tager job som maskinfører på en plasticposefabrik for at forsørge sine døtre og som besidder en . Jeg har et tæppe i tusind farver springer mellem norske Annes sidste tid med sin danske mor, Birte, hvis barske opvækst hun tidligere har beskrevet i den . Ragde tegner et farverigt portræt af en stærk og kompromisløs alenemor, der tager job som maskinfører på en plasticposefabrik.

Ragde vender blikket indad i sin nye bog ”Jeg har et tæppe i tusind farver”. Find de bedste netboghandleres priser og alle boganmeldelser af Jeg har et tæppe i tusind farver af Anne B.