Epoxy gulv gør det selv

Køb god og billig epoxy maling til gulve hos maling. Få et blankt epoxy gulv, der er nemt at gøre rent. Epoxy er ekstremt slidstærkt og rengøringsvenligt, så du får et gulv, der er nemt at .

Det er slidstærkt og rengøringsvenligt – og egnet til både køkken, værksted og stue. Er du træt af gulvmaling, der ikke holder? Så mal dit betongulv med verdens mest robuste maling.

Epoxy bruges blandt andet på autoværksteder og i . De største gør-det-selv fejl når du skal male – Duration: 7:11. Hvis du ønsker dig et kældergulv der både er smukt og ekstremt slidstærkt, så er epoxy ikke et dårligt valg. Læs mere om hvordan man selv kan male med Epoxymaling på de næste sider. Se spændende og informative gør-det-selv videoer.

Jeg har planer om at få epoxy behandlet mit gulv i hele stueetagen i mit. Hvem laver et epoxygulv og hvad koster det? Maling af gulv i værksted – afrensning osv – Lav-det.

Der er mange, der går og leger med tanken om at gøre det selv, men det anbefales ikke. Denne stærke overflade gør epoxy gulve særdeles holdbare og bruges derfor på rigtig mange danske. Stor slidstyrke, fugefri overflade og mange farvemuligheder, gør. Hvis du overvejer at få et epoxygulv, er det ikke noget, du selv skal rode med . Epoxy gulv er gulvbelægning til erhvervslivet, skoler, garager, lagerhaller og meget.

Selv om en voksbehandling af gulvet altid giver en flot glans er det ikke . Jeg er gået igang med at male mit garage gulv med 2-komponent epoxy maling. Det er utroligt, hvad gulvet gør ved et rum. Jeg er også selv ret vild med de hvidmalede trægulve!

Jeg har selv lige lavet gulv i mit værksted og det er blevet slebet bag efter,. Epoxygulve er ikke et Gør-Det-Selv arbejde; Hærdes gulvet ikke . Hej, Jeg skal til at lave gulv i værkstedet, og jeg er sku lidt på bar bund. Profloor Epoxy gulvmaling – Flere farver – kg.

EW-V er en 2-komponent vandfortyndbar epoxymaling, som du nemt selv kan rulle ud.